Konfirmation 2013

Hair Extensions

Hair extensions For dem der bruger eller vil have extensions, skal i vide nogle vigtige ting om extensions. Extensions er ligesom dit eget hår, meget skrøbeligt! Det skal plejes og redes, så det ikke ser slidt ud og at der ikke kommer knuder! Hvis du godt vil have at dine extensions, skal holde længe, så skal du passe på dem og pleje dem! Her er der en liste over ting du kan gøre for at holde dine extensions ved lige. Brug almindelig shampoo og balsam til dine extensions. Hvis du vil være rigtig god ved dine extensions, skal du bruge en kur, som skal sidde i, i ca. 5 min. Før den bliver skyllet ud. Det dejlige ved extensions efter de er vasket, er at du selv kan bestemme, om de skal være bølget eller glatte. Du må aldrig bruge føntørrer, for at få dem hurtigere tørt (kun hvis det er virkelig vigtigt!) Det er ligesom dit eget hår, det kan heller ikke tåle at føntørrers, det slider rigtig meget på håret. Så lad det hellere lufttørre!:)     Dine extensions skal du ikke have på i bad eller sove med(hvis det er click-on) for det ødelægger dit eget hår og dine extensions rigtig meget!! Så lad vær med det<3 Pas på med at glatte og krølle dine extensions for meget, for det ødelægger dem! De kommer til at se grimme ud, rigtig grimme! Hvis du skal glatte eller krølle dine extensions, skal du bruge den næst laveste varmegrad og bruge schwarzkopf got2b (guardian angel) den kan tager op til 220 grader (den kan gøre så dine extensions eller almindeligt hår ikke bliver så hurtigt slidt) Dine extensions kan heller ikke tåle at blive farvet, hvis du vil farve dine extensions, må du kun farve dem mørkere. Hvis du farver dem lysere, kan du risikere at dine extensions bliver grønne… og det vil du ikke have sker! Dine extensions må kun farves en gang!:) Det var lidt om click-on extensions<3 nedenunder er der et link til et godt sted til at købe hair extensions! Det sted kan helt klart anbefales!

Ps. Du skal huske at se om det er tykke eller tynde extensions. Hvis du er tyk håret skal du havde tykke extensions og omvendt!<3

knus her fra<3

http://maikan.dk/clip-in-hair-extensions-1/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konfirmation 2013